Teknologjia e Informatikës @ALMOOC

TiK @Almooc

Mësoni teknologjinë e informatikës në platformën më të madhe shqiptare të mësimit në linjë ALMOOC.

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Advertisements

Uebi i Javës: ALMOOC

ALMOOC

ALMOOC

Almooc.com ose Albanian MOOC është platformë edukative që bashkëpunon me profesorë të dalluar të botës shqiptare për t’ju ofruar klasë “online” të gjithëve FALAS. Ne e parashikojmë një të ardhme ku çdokush të ketë qasje në edukim kualitativ. Ne kemi për qëllim që të fuqizojmë njerëzit me arsim që do ta përmirësojnë jetën e tyre, të familjeve të tyre dhe të komunitetit ku jetojnë ata. (ALMOOC.com)

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi