Shkarko falas e-Librin: Sistemi Operativ i Rrjetit (Windows Server 2012) @ Amazon Kindle Store

Nëse keni menduar të bëni hapat e parë në botën e Windows Server, apo aktualisht po merreni profesionalisht me Windows Server, atëherë mos humbisni mundësinë që:

nga 6 Gusht 2017 e deri më 10 Gusht 2016

përmes Amazon Kindle Store ta shkarkoni falas e-Librin:

Sistemi Operativ i Rrjetit: Windows Server 2012

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Bekim Dauti’s Blog | Bekim Dauti’s Vlog | e-Books @Amazon Kindle Store

 

Advertisements